Website-ul www.clinica-medicala-westclinique.ro utilizeaza cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor

slide-1.jpg

West Clinique

West Clinique Braila pe:

Despre noi

West Clinique, marca inregistrata la OSIM, este un nume nou pe piata serviciilor medicale private avand misiunea de a asigura, servicii medicale private de tratament si diagnostic, cu toate circuitele

Detalii

medici

„Sa faci bine.” Amintiți-vă ca despre asta este vorba a ceea ce reprezinta asistenta medicala. Dreptul pacientilor la acces servicii medicale de calitate si specializate trebuie redefinit si reinventat.

Detalii

Promotii

Incepand cu luna iunie West Clinique te asteapta cu promotii pentru tine si familia ta. Urmareste-ne pentru a fi la curent cu promotiile West Clinique si te asteptam cu drag!

Detalii

Ghidul pacientului

Pentru a obtine rezultate corecte ale analizelor medicale, produsele biologice trebuie să fie recoltate si transportate la laborator în anumite conditii. Unele produse biologice pot fi recoltate de pacient la domiciliu, altele de personalul medical, în laborator. Personalul laboratorului poartă în timpul recoltării si al prelucrării probelor echipament de protectie (halat si mănusi, mască, dacă este necesar).

Detalii

Alatura-te echipei noastre!

Succesul nostru se bazeaza pe performanta, implicarea si profesionalismul fiecarui membru al echipei noastre.

Activitatea noastra se dezvolta permanent si odata cu aceasta asiguram numeroase oportunitati de angajare in cadrul clinicii.

Aplica acum!

Recoltati din prima urină de dimineată sau la cel putin 3-4 ore de la ultima mictiune, într-un recipient steril, cu gâtul larg si cu capac care se închide etans (furnizat de laborator sau achizitionat de la farmacie).

Înainte de recoltare spălati bine mâinile cu apă si săpun si uscati-le.

După o toaletă locală riguroasă a organelor genitale externe cu apă si săpun, uscati zona decontaminată cu tampoane de tifon sterile.

  • la femeie: se usucă prin stergere unică din fată spre spate. Se recomandă introducerea unui tampon vaginal înainte de mictiune pentru a preveni contaminarea urinii cu secretii vaginale.
  • la bărbat: decalotati glandul pentru efectuarea toaletei locale.

Lasati urina să curgă pentru câteva secunde si apoi plasati recipientul sub jetul de urină, astfel încât să colectati “jetul mijlociu“ de urină. Astfel va scădea posibilitatea de contaminare a urinii cu microorganisme din uretra anterioară. Recoltati minim 20 ml de urină.

Pentru sugar si copilul mic care nu are controlul voluntar al mictiunii sau pentru alti pacienti necooperanti la care recoltarea este dificilă, se utilizează pungi de plastic sterile autoadezive (se pot achizitiona de la farmacie). Decontaminati si uscati regiunea genital externă si perineul. Fixati în jurul vulvei sau penisului orificiul pungii de recoltare.Transferati urina din punga de recoltare în recipientul de plastic cât mai repede după emisie, pentru evitarea contaminării cu floră cutanată. Faceti transferul cu o pipetă de unică folosintă. În lipsa pungilor de plastic sterile, trebuie pândit momentul mictiunii pentru a prinde proba într-un flacon cu gura largă. Evitati contactul interiorului sau marginilor recipientului de plastic cu pielea mâinilor, coapselor sau ariei genitale, pentru a scădea riscul de contaminare cu microorganism comensale de pe piele.

Închideti etans capacul recipientului după recoltare. Etichetati recipientul si înscrieti numele, data si ora recoltării.

Aduceti recipientul cu urină la laborator în maximum 2 ore de la recoltare (dacă nu este posibil, se mentine la frigider sau în geanta termoizolantă cu acumulatori de frig, din momentul recoltării si pe durata transportului la laborator).

Sfatul medicului

ABONAMENTE

Abonamentele oferite
de WEST CLINIQUE raspund
celor doua tipuri de nevoi:
rezolvarea unor situatii medicale
punctuale si mentinerea starii de
sanatate prin preventie.
Astfel, am inclus pe langa serviciile
care raspund unor nevoi precise,
atat reduceri substantiale cat si un
control anual preventiv gratuit care
cuprinde analize de laborator,
deoarece credem cu tarie ca este mai
bine sa prevenim decat sa tratam.

Detalii