Website-ul www.clinica-medicala-westclinique.ro utilizeaza cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor

slide-1.jpg

West Clinique

West Clinique Braila pe:

Despre noi

West Clinique, marca inregistrata la OSIM, este un nume nou pe piata serviciilor medicale private avand misiunea de a asigura, servicii medicale private de tratament si diagnostic, cu toate circuitele

Detalii

medici

„Sa faci bine.” Amintiți-vă ca despre asta este vorba a ceea ce reprezinta asistenta medicala. Dreptul pacientilor la acces servicii medicale de calitate si specializate trebuie redefinit si reinventat.

Detalii

Promotii

Incepand cu luna iunie West Clinique te asteapta cu promotii pentru tine si familia ta. Urmareste-ne pentru a fi la curent cu promotiile West Clinique si te asteptam cu drag!

Detalii

Ghidul pacientului

Pentru a obtine rezultate corecte ale analizelor medicale, produsele biologice trebuie să fie recoltate si transportate la laborator în anumite conditii. Unele produse biologice pot fi recoltate de pacient la domiciliu, altele de personalul medical, în laborator. Personalul laboratorului poartă în timpul recoltării si al prelucrării probelor echipament de protectie (halat si mănusi, mască, dacă este necesar).

Detalii

Alatura-te echipei noastre!

Succesul nostru se bazeaza pe performanta, implicarea si profesionalismul fiecarui membru al echipei noastre.

Activitatea noastra se dezvolta permanent si odata cu aceasta asiguram numeroase oportunitati de angajare in cadrul clinicii.

Aplica acum!

În ziua explorarii nu se manânca nimic solid daca explorarea se efectueaza pâna la ora 13. Se poate ingera însa orice cantitate de lichide limpezi (apa, ceai, zeama limpede de compot) pâna la 2 ore înaintea explorarii.

Daca explorarea se efectueaza dupa ora 14, pacientul poate sa manânce pâna la ora 7.30, un mic dejun cu volum redus, fara grasimi si carne (pâine , brânza de vaci, lapte, cascaval, produse de patiserie, ou).

Pacientul trebuie sa cunoasca urmatoarele:

  • explorarea propriu-zisa dureaza în medie 5-10 de minute;
  • este important ca medicul endoscopist sa cunoasca bolile de care ati suferit anterior, interventiile chirurugicale si toate medicamentele pe care le folositi in mod constant;
  • de regula se efectueaza medicatie antialgica si/sau sedativa în scopul cresterii confortului explorarii si în acest caz este recomandabil ca pacientul sa vina însotit; în plus, nu este permisa conducerea masinii timp de 6 ore
  • daca din diverse motive explorarea nu se poate efectua sunati la Call Center WEST CLINIQUE pentru a anula programarea

Cu 2 ore înaintea explorarii nu se mai ingereaza nici macar lichide!

Sfatul medicului

ABONAMENTE

Abonamentele oferite
de WEST CLINIQUE raspund
celor doua tipuri de nevoi:
rezolvarea unor situatii medicale
punctuale si mentinerea starii de
sanatate prin preventie.
Astfel, am inclus pe langa serviciile
care raspund unor nevoi precise,
atat reduceri substantiale cat si un
control anual preventiv gratuit care
cuprinde analize de laborator,
deoarece credem cu tarie ca este mai
bine sa prevenim decat sa tratam.

Detalii