Website-ul www.clinica-medicala-westclinique.ro utilizeaza cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor

slide-1.jpg

West Clinique

West Clinique Braila pe:

Despre noi

West Clinique, marca inregistrata la OSIM, este un nume nou pe piata serviciilor medicale private avand misiunea de a asigura, servicii medicale private de tratament si diagnostic, cu toate circuitele

Detalii

medici

„Sa faci bine.” Amintiți-vă ca despre asta este vorba a ceea ce reprezinta asistenta medicala. Dreptul pacientilor la acces servicii medicale de calitate si specializate trebuie redefinit si reinventat.

Detalii

Promotii

Incepand cu luna iunie West Clinique te asteapta cu promotii pentru tine si familia ta. Urmareste-ne pentru a fi la curent cu promotiile West Clinique si te asteptam cu drag!

Detalii

Ghidul pacientului

Pentru a obtine rezultate corecte ale analizelor medicale, produsele biologice trebuie să fie recoltate si transportate la laborator în anumite conditii. Unele produse biologice pot fi recoltate de pacient la domiciliu, altele de personalul medical, în laborator. Personalul laboratorului poartă în timpul recoltării si al prelucrării probelor echipament de protectie (halat si mănusi, mască, dacă este necesar).

Detalii

Alatura-te echipei noastre!

Succesul nostru se bazeaza pe performanta, implicarea si profesionalismul fiecarui membru al echipei noastre.

Activitatea noastra se dezvolta permanent si odata cu aceasta asiguram numeroase oportunitati de angajare in cadrul clinicii.

Aplica acum!

Ecografia ajuta la stabilirea unui diagnostic précis, insa necesita o pregatire prealabila. Astfel, inainte de a face investigatia trebuie sa aveti grija si sa respectati cateva reguli de baza.

Ecografie abdomen superior (se examineaza ficatul, colecistul, splina, pancreasul)

  • cu o zi inainte de aceasta investigatie, pacientul nu trebuie sa consume alimente in exces si sa evite alimentele care produc balonare
  • cu cel putin 12 ore inainte de investigatie, pacientul nu trebuie sa aiba o masa bogata in grasimi, sa nu consume lichide indulcite, acidulate

In cazul in care pacientul sufera de meteorism abdominal (gaze), in ziua anterioara ecografiei abdominale se recomanda a se lua la fiecare masa 2 tablete de Triferment si 1 tableta Carbune medicinal. Rolul Trifermentului este de a stimula activitatea enzimelor intestinale iar carbunele de a absorbi gazele intestinale. Astfel, la ecograf se vor vedea mult mai bine toate formatiunile anatomice.

Ecografie abdomen inferior (se examineaza tractul renovezical, ovarele)

Se recomanda ca pacientul sa consume apa sau sucuri necarbogazoase cu o ora inaintea examinarii tractului renovezical (cel putin 3 cani cu apa, aproximativ 1000 ml apa) si sa nu urineze inainte de efectuarea examenului ecografic

Ecografie generala (abdomen superior si inferior) – toate cele mentionate mai sus

Lipsa alimentatie cu 8-12 ore inainte de examenul ecografic, duce la o mai buna vizualizare a aortei abdominale.

Sfatul medicului

ABONAMENTE

Abonamentele oferite
de WEST CLINIQUE raspund
celor doua tipuri de nevoi:
rezolvarea unor situatii medicale
punctuale si mentinerea starii de
sanatate prin preventie.
Astfel, am inclus pe langa serviciile
care raspund unor nevoi precise,
atat reduceri substantiale cat si un
control anual preventiv gratuit care
cuprinde analize de laborator,
deoarece credem cu tarie ca este mai
bine sa prevenim decat sa tratam.

Detalii