Website-ul www.clinica-medicala-westclinique.ro utilizeaza cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor

slide-1.jpg

West Clinique

West Clinique Braila pe:

Despre noi

West Clinique, marca inregistrata la OSIM, este un nume nou pe piata serviciilor medicale private avand misiunea de a asigura, servicii medicale private de tratament si diagnostic, cu toate circuitele

Detalii

medici

„Sa faci bine.” Amintiți-vă ca despre asta este vorba a ceea ce reprezinta asistenta medicala. Dreptul pacientilor la acces servicii medicale de calitate si specializate trebuie redefinit si reinventat.

Detalii

Promotii

Incepand cu luna iunie West Clinique te asteapta cu promotii pentru tine si familia ta. Urmareste-ne pentru a fi la curent cu promotiile West Clinique si te asteptam cu drag!

Detalii

Ghidul pacientului

Pentru a obtine rezultate corecte ale analizelor medicale, produsele biologice trebuie să fie recoltate si transportate la laborator în anumite conditii. Unele produse biologice pot fi recoltate de pacient la domiciliu, altele de personalul medical, în laborator. Personalul laboratorului poartă în timpul recoltării si al prelucrării probelor echipament de protectie (halat si mănusi, mască, dacă este necesar).

Detalii

Alatura-te echipei noastre!

Succesul nostru se bazeaza pe performanta, implicarea si profesionalismul fiecarui membru al echipei noastre.

Activitatea noastra se dezvolta permanent si odata cu aceasta asiguram numeroase oportunitati de angajare in cadrul clinicii.

Aplica acum!

In ziua dinaintea explorarii se poate manca obisnuit, numai pana la ora 12. Dupa aceasta ora nu este permisa decat ingestia de lichide limpezi - ceai indulcit, apa minerala , cafea slaba. In ziua anterioara explorarii este interzis sa se consume carbune medicinal, preparate de fier, seminte, rosii, struguri, - in general legume sau fructe.

Foarte important este ca dupa ultima masa ingerata sa treaca minim 4 ore pana se incepe a se bea solutia de pregatire.

Incepand cu ora 17 in ziua dinaintea examinarii, se beau in decurs de cca 4 ore – 3 litri Endofalk (cate 2 plicuri de Endofalk se dizolva intr-un litru de apa, in total 3 litri) sau Fortrans 4 litri (1 plic/litru de apa), intr-un ritm cat mai constant. Ritmul lent, constant, previne balonarea abdominala, greata si voma (aceasta din urma nu este de dorit deoarece se pierde din substanta activa). Daca gustul solutiei de pregatire este greu tolerabil se poate adauga zeama de lamaie, zahar si in general orice fel de lichide limpezi (ceaiuri, sucuri - fara pulpa de fructe).

In final, obiectivul este eliminarea unui scaun apos limpede. In cazuri rare, daca scaunul nu este apos, explorarea este dificil de efectuat si este bine de contactat asistenta sau medicul endoscopist inainte ca pacientul sa vina la explorare

Explorarea se face dupa ora 8:00.

Nu se vor consuma alimente solide decat dupa efectuarea colonoscopiei.

Medicatia curenta se poate administra inclusiv in ziua explorarii.

Pacientul trebuie sa cunoasca urmatoarele:

  • programarea se face cu cel putin 24 de ore inaintea explorarii
  • medicul care stabileste indicatia pentru explorare va explica indicatia, tehnica si reactiile adverse ale investigatiei
  • explorarea dureaza in medie 20-30 de minute
  • de regula se efectueaza medicatie antialgica si/sau sedativa pentru cresterea confortului procedurii si in acest caz este foarte recomandabil ca pacientul sa vina insotit; in plus, nu este permisa conducerea masinii timp de 6 ore dupa procedura
  • daca din diverse motive explorarea nu se poate efectua sunati la Call Center WEST CLINIQUE entru a anula programarea

Taxa pentru colonoscopie include sedarea usoara.

Exista taxe suplimentare pentru situatia in care sunt necesare manevre diagnostice suplimentare (ex. biopsii) sau terapeutice (polipectomie)

Sfatul medicului

ABONAMENTE

Abonamentele oferite
de WEST CLINIQUE raspund
celor doua tipuri de nevoi:
rezolvarea unor situatii medicale
punctuale si mentinerea starii de
sanatate prin preventie.
Astfel, am inclus pe langa serviciile
care raspund unor nevoi precise,
atat reduceri substantiale cat si un
control anual preventiv gratuit care
cuprinde analize de laborator,
deoarece credem cu tarie ca este mai
bine sa prevenim decat sa tratam.

Detalii